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Q: What are my voting rights in the condominium association? 
A: Article V of the Articles of incorporation sets forth the voting rights as follows: 
           “Each condominium unit shall be entitled to one vote at Association meetings...” 
 
Q: What restrictions exist in the condominium documents on my right to use my unit? 
A: Occupancy and use restrictions are set forth in detail in Section 10 of the Declaration of 

Condominium.  
 
Q: What restrictions exist in the condominium documents on the leasing of my unit?  
A:       Leasing restrictions are set forth in detail in section 10 of the Declaration.              
          No owner, tenant, subtenant or other occupant shall:  
                        “Lease less than an entire Unit or lease an entire Unit for a period of less than ninety           
                        (90) Consecutive days, or enter into leases such that more than two (2) leases  
                        Commence in any one calendar year….” 
  
Q: How much are my assessments to the condominium association for my unit type and 

when are they due? 
A: An owner’s percentage share of the common expenses is described in Section 8 of the 

Declaration of condominium. The assessment due per quarter in 2016 for each unit is 
$2999.00. Assessments are due on or before the first day of January, April and October of 
each year as set forth in Section 15 of the Declaration of Condominium. Each unit pays a 
proportionate share. 

 
Q: Do I have to be a member in any other association?  If so, what is the name of the 

association and what are my voting rights in this association?  Also, how much are my 
assessments? 

A: No. 
 
Q: Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used 

facilities?  If so, how much am I obligated to pay annually? 
A: No. 
 
Q: Is the condominium association or other mandatory membership association involved 

in any court cases in which it may face liability in excess of $100,000.00?  If so, identify 
each such case. 

A: No. 
 
NOTE:  THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATURE.  A PROSPECTIVE 

PURCHASER SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, EXHIBITS HERETO, THE SALES CONTRACT, AND 
THE CONDOMINIUM DOCUMENTS. 



 

 


